torstai 20. joulukuuta 2012

-20- vilttejä

Löysin muutama päivä sitten kotiin tullessani seuraavanlaisen viestin talomme ulko-ovesta: "Peruskorjaamme kaukolämpöverkkoa ja saatamme joutua katkaisemaan kaukolämmön väliaikaisesti kiinteistöstä. Työ valmistuu helmikuuhun 2013 mennessä."
Ilmeisesti tänään jotain on tapahtunut, sillä olen palellut koko illan vilttiin kääriytyneenä. Kiva yllätyshän tuo oli, ei siinä mitään! Jos minä saisin päättää, niin tietenkin tekisin lämmön peruskorjausta juuri joulu-tammikuussa..

Mutta tästä tulikin sitten mieleen, että jospa minullakin olisi joku lämmin villahuopa, niin eikös sekin lämmittäisi ihanasti! Tuo meidän tämänhetkinen viltti on huopaa, ja vaikka onkin kaunis, niin myös aikansa palvellut ja hieman kulahtanutkin. Ajauduin (vaihteeksi) surffailemaan sisustuskauppojen sivuille, ja löytyihän sieltä vaikka mitä vilttejä ja peittoja, jotka mielihyvin kotiuttaisin.



Yllä olevasta kuvasta löytyykin:
- Ratzer Twist a Twill, tummanharmaa, 105€
- Ratzer Twist a Twill, vaaleanharmaa, 105€
- Ratzer Straight Twill, tummanharmaa, 105€
- Ratzer Harlequin, tummanharmaa

- Ferm Living Squares, 100€
- Ferm Living Remix, harmaa, 100€
- Pia Wallen Cross, musta, 188€ (large)
- Pia Wallen Cross, harmaa, 72€ (small)

...ja mikäs näistä sitten olikaan suosikkini? Noh, tuon Pia Wallenin suuren viltin tahtoisin mustavalkoisena päiväpeitoksi sängylle, mutta sohvalle lämmittäjäksi haluaisin Ratzerin Twist a Twill -viltin tummanharmaana. Kauniita ovat kyllä nuo kaikki!

2 kommenttia:

  1. Oih. Mulla on niin viltin etsiminen edessä, kiitos kun autoit hieman. ;)
    PS. Toiveena olisi lukijapalkki tuohon sivuun, mihin voisin klikkautua lukijaksesi. <3

    VastaaPoista